Hey Friends Did You Ever Wonderd / Thinked Why Mobile Tariff Plans Have 28 Days Instead Of 30 ?

I Am Jaywardhan B Makwana & In This Post I Will Clear Your All Doubts & Show How Mobile Telecom Operators Cheat You. So Let’s Get Started…

Days In A Year 365 ( Leap Year 366 )

30 Days * 12 Month = 365 / 366 Days ( One Year )

If You Only Count 28 Days You Will See Magic

28 Days * 12 Months = 336 days

A – 365 – 336 = 29 Days

B – 366 – 336 = 30 Days

28 Days * 13 Months = 365 / 366 Days ( One Year )

 

Yes By Removing 2 Months From A Month Can Create A New 29 Days Month. So You Pay 13 Months Bill For 12 Months & Over a period of 12 years you have paid for 13 years. Amazing Isn’t It.

It Is Started By One Operator Than It’s Logic Understood By Other Operators & Become Trend. Thanks For Reading.

Don’t Forgot To Subscribe/ Follow Me On My YouTube/Instagram/Twitter/Facebook Profiles.

That’s All Here Me Signing Of And See You In Next One Bye Bye.